in Kvíz, Tudsz vagy beégsz, Villámkvízek Konyhai szakkifejezések – Tudsz vagy beégsz? VILLÁMKVÍZ 2.3k Nézettség Derítsd ki mennyire vagy nagy szakács! Otthonosan mozogsz a konyhában? Nézzük tudod-e a konyhai szakkifejezések jelentését!? Induljon a kvíz! Töltsd le ingyenes rejtvényfüzetünket! Klikk ide! A tejfölben, tejben vagy tejszínben elkevert liszt a ............... habarás blansírozás rántás Helyes! Rossz! - Tovább >> Kisebb húsok, vadszárnyasok szalonnalapokkal történő sütés előtti burkolása a ................. bardírozás flambírozás gratinírozás Helyes! Rossz! - Tovább >> A "csőben sütés" másik elnevezése: papillote gratinírozás legírozás Helyes! Rossz! - Tovább >> Húsok szalonna csíkokkal való tűzdelése a(z) ................... abálás spékelés staubolás Helyes! Rossz! - Tovább >> A hidegkonyha egyik legfontosabb alapanyaga: aszpik papillote bouillon Helyes! Rossz! - Kérlek segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod ezt a kvízt és már láthatod is utána, hogy hány pontot értél el! Köszönjük! Facebook Facebook Just tell us who you are to view your results ! Show my results >> Hirdetés Konyhai szakkifejezések - Tudsz vagy beégsz? VILLÁMKVÍZ Az eredményed %%score%% jó válasz %%total%% kérdésből Tartsd karban az agytekervényeid állapotát! Ehhez ajánljuk rejtvény kiadványainkat! Klikk ide vagy a képre! Ezt is ajánljuk neked! Retró villámkvízek - 5 kérdés a múltból Klikk ide és válassz a sok retró kvíz közül! Oszd meg az eredményed! Facebook Facebook Twitter Google+ Újra játszom! 0% Klikk ide és nézd meg változatos rejtvénykínálatunkat! Szólj hozzá! 40 SHARES Oszd meg Facebookon! Tweet Follow us Download Nulled WordPress ThemesPremium WordPress Themes DownloadFree Download WordPress ThemesFree Download WordPress ThemesZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=download coolpad firmwareDownload WordPress Themes Freefree online courseShare this:Tweet