in Kvíz, Tudsz vagy beégsz, Villámkvízek Konyhai szakkifejezések – Tudsz vagy beégsz? VILLÁMKVÍZ 2.3k Nézettség Derítsd ki mennyire vagy nagy szakács! Otthonosan mozogsz a konyhában? Nézzük tudod-e a konyhai szakkifejezések jelentését!? Induljon a kvíz! Töltsd le ingyenes rejtvényfüzetünket! Klikk ide! A tejfölben, tejben vagy tejszínben elkevert liszt a ............... rántás blansírozás habarás Helyes! Rossz! - Tovább >> Kisebb húsok, vadszárnyasok szalonnalapokkal történő sütés előtti burkolása a ................. gratinírozás bardírozás flambírozás Helyes! Rossz! - Tovább >> A "csőben sütés" másik elnevezése: legírozás papillote gratinírozás Helyes! Rossz! - Tovább >> Húsok szalonna csíkokkal való tűzdelése a(z) ................... staubolás abálás spékelés Helyes! Rossz! - Tovább >> A hidegkonyha egyik legfontosabb alapanyaga: papillote bouillon aszpik Helyes! Rossz! - Kérlek segítsd a munkánk azzal, hogy megosztod ezt a kvízt és már láthatod is utána, hogy hány pontot értél el! Köszönjük! Facebook Facebook Just tell us who you are to view your results ! Show my results >> Hirdetés Konyhai szakkifejezések - Tudsz vagy beégsz? VILLÁMKVÍZ Az eredményed %%score%% jó válasz %%total%% kérdésből Tartsd karban az agytekervényeid állapotát! Ehhez ajánljuk rejtvény kiadványainkat! Klikk ide vagy a képre! Ezt is ajánljuk neked! Retró villámkvízek - 5 kérdés a múltból Klikk ide és válassz a sok retró kvíz közül! Oszd meg az eredményed! Facebook Facebook Twitter Google+ Újra játszom! 0% Klikk ide és nézd meg változatos rejtvénykínálatunkat! Szólj hozzá! 40 SHARES Oszd meg Facebookon! Tweet Follow us Download Premium WordPress Themes FreeFree Download WordPress ThemesPremium WordPress Themes DownloadDownload Nulled WordPress Themesfree download udemy paid coursedownload coolpad firmwareDownload Nulled WordPress Themesfree download udemy paid courseShare this:Tweet